FEDERA’T AMB NOSALTRES!

Benvolguts socis, companys i amics,

Ha arribat el moment de renovar-se el carnet federatiu. Seguidament us expliquem què heu de fer perquè us el tramintem. Com ja vam fer l’any passat us adjuntem dos formularis diferents per poder-vos federar. Només heu de fer clic a CLUB o a INTERNET i accedireu als dos tipus de formularis que us presentem.

El que s’anomena CLUB és el formulari que haureu d’omplir si veniu a fer-vos el carnet directament al club (Passatge Comtes Lacambra, 5, Vinyoles) de dilluns a divendres de 19.30h a 21.00h. El podeu imprimir i venir a entregar-lo al centre o si veniu directament allà també en tindrem d’impresos perquè l’ompliu al moment. Un cop omplert el formulari l’haureu d’entregar al responsable que hi hagi aquell dia juntament amb la quantitat amb efectiu del cost total del carnet. No s’acceptarà cap formulari si no se’ns dóna amb efectiu la totalitat de l’import del carnet.

El que s’anomena INTERNET és el formulari que serveix per fer-vos el carnet sense necessitat de desplaçar-vos fins al club. Si trieu aquesta opció haureu de fer l’ingrés total del carnet federatiu que necessiteu al nostre número de compte corrent (està tot apuntat dins del formulari “Internet”). Per tant, haureu d’omplir el formulari i enviar-lo juntament amb el rebut de l’ingrés que ja haureu fet al correu electrònic federativa@ceva.cat. Sobretot envieu el formulari al correu electrònic correcte perquè sinó no es tirarà endavant el vostre carnet federatiu.

També us adjuntem dos arxius on hi podreu veure més detalladament què cobreixen les diferents modalitats de carnets federatius i igualment podreu veure els preus. Sobretot mireu bé quin carnet necessiteu segons les activitats que feu.

Pel que fa la quota de soci es manté com l’any passat. Fer-se soci del club costarà 10 euros pels majors de 18 anys i 5 euros pels menors de 18 anys. Si sou una família amb fills menors d’edat la quota anual serà de 20 euros totals que cobriran pares i fills. Pel que fa la quota de soci de plafó serà de 35 euros anuals. La quota us la girarem a partir de l’1 de febrer del 2016. Si aquest any 2015 heu sigut socis del club, si no ens dieu el contrari, us girarem la quota del 2016 automàticament.

Sobretot, i ho volem remarcar molt, quan ompliu el formulari, tan si ho feu per internet com si veniu directament al club, heu d’omplir absolutament totes les dades que us demanem. Si en falta una, fins i tot si és el correu electrònic, no tirarem endavant el vostre carnet federatiu. I igualment, per suposat, no es tirarà endavant cap federativa de la qual no en tinguem la totalitat del seu import.

Si teniu qualsevol pregunta no dubteu a enviar-nos un correu electrònic a federativa@ceva.cat o a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Estem a la vostra disposició.

Salut i muntanya!

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.